Inboedel Ontruimen

Schakel Inboedel Opkopen in voor het ontruimen van inboedel en ontruimen van uw woning. Moet er een woning worden ontruimd en heeft u hierbij assistentie nodig? Schakel ons in voor een snelle en efficiënte ontruiming.

Mogelijk heeft u een overlijden te verwerken en moet een woning worden klaargemaakt voor verkoop of worden ontruimd voor een huurstichting. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw inboedel, taxeren deze vooraf, en verrekenen de opbrengst met de kosten van de woningontruiming.

ontruiming woning, verkopen inboedel

Een zorgeloze ontruiming

Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijven en leveren bezemschoon op. Het ontruimen van een woning is een enorme klus, bedenk alleen al wat er komt kijken bij een gewone verhuizing. In zo’n geval kunt u uw inboedel meenemen naar een nieuwe woning. Bij een ontruiming is dat niet het geval. De woning moet volledig worden leeg gehaald, soms zijn kleine herstelwerkzaamheden nodig en vaak moet het in een zeer korte tijd gebeuren.

De aanleiding voor een ontruiming kan een verhuizing naar een kleinere woning zijn, een overlijden, emigratie of een noodgedwongen situatie. In veel gevallen heeft u toch al veel om aan te denken en te regelen en is het lastig om al het werk, dat bij een ontruiming komt kijken, te overzien.

Inboedel Opkopen taxeert uw inboedel en geeft een eerlijke prijs voor dat wat weder verkoopbaar is. Wij kopen de inboedel op i.c.m. het ontruimen van uw woning. Vooraf aan de ontruiming wordt een offerte gedaan voor de kosten van het ontruimen van de woning en wordt de opbrengst van getaxeerde prijs direct in mindering gebracht op de ontruimingskosten. Op deze manier levert uw inboedel altijd restwaarde op en is uw woning volledig bezemschoon klaar voor een nieuwe koper, huurder of woningstichting.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

WONING ONTRUIMEN & INBOEDEL VERKOPEN?
MAIL ONS: INFO@INBOEDEL-OPKOPEN.NL