Inboedel Opkopen na Overlijden

n het trieste geval van een overlijden van een alleenstaande, waarbij niemand de bewoning voortzet, zal een woning ontruimd moeten worden. Als erfgenaam zult u bepaalde waardevolle inboedel, zoals de antieke staartklok, tafelzilver of servies, willen erven. Maar er blijft vaak ook veel inboedel over waar u niets mee kan, terwijl die misschien toch een bepaalde restwaarde heeft.

Als tweede zal een (ouderlijk) huis moeten worden leeggehaald zodat het verkocht kan worden of in gewenste staat terug kan worden overhandigd aan een woningstichting. Deze zal verwachten dat de woning in originele staat en bezemschoon zal worden overgedragen. Het werk dat daarvoor moet gebeuren kost vaak veel tijd, wat u mogelijk niet heeft, en is een emotionele aangelegenheid. Het is misschien wel het huis waar u ooit bent opgegroeid. Wij hebben wekelijks met dit soort situaties te maken en weten als geen ander hoe lastig het is om een dergelijke ontruiming te organiseren, er komt immers veel bij kijken.

opkoop van inboedel na overlijden

Schakel een professionele woningontruimer in

Wij inventariseren vooraf, samen met u, welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden zoals het leeghalen van de woning, kleine herstelwerkzaamheden, schoonmaken van paden en tuinen, elektrisch herstelwerk, etc. Tevens taxeren wij de overtollige, verkoopbare inboedel en doen u daarvoor een aanbod. Indien u akkoord gaat wordt deze opbrengst direct in mindering gebracht op de kosten van de ontruiming.

Neem vandaag nog contact op

U kunt met het formulier op deze pagina direct een aanvraag doen voor het opkopen van inboedel of ontruimen van een woonhuis, appartement, zolder of garage. Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de woning en inboedel te bezichtigen. Voor de offerte worden geen kosten in rekening gebracht.

WONING ONTRUIMEN & INBOEDEL VERKOPEN?
MAIL ONS: INFO@INBOEDEL-OPKOPEN.NL