Woning ontruimen?

Binnen 24 uur gratis offerte, uw woning deze week nog ontruimd.

Vul het contactformulier vandaag nog in!

Inboedel opkopen

U staat voor de situatie dat een woning of bedrijf ontruimd moet worden alleen heeft u nog geen bestemming voor de inboedel. Het vraagt veel tijd en moeite om inboedel te verkopen en u wilt het liever snel geregeld hebben? Op zo’n moment neemt u contact met ons op zodat wij de ontruiming van uw woning en eventuele overname van de inboedel voor u regelen.

Snel contact? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Opkoop van inboedel in brabant, zeeland en zuid holland.

WONING ONTRUIMEN & INBOEDEL VERKOPEN?
MAIL ONS: INFO@INBOEDEL-OPKOPEN.NL

Woning ontruimen

Het vrijkomen van een inboedel kan diverse oorzaken hebben. Zo kan er inboedel verkocht moeten worden na een overlijden van een dierbare, een faillissement, een emigratie een verhuizing naar een verzorgingstehuis of iedere andere denkbare gelijke situatie. In zo’n geval heeft u veel meer aan uw hoofd en spelen ook emoties een sterke rol.

Inboedel Opkopen kan u snel helpen, doet een eerlijk bod op uw inboedel en regelt de ontruiming van uw woning of bedrijf.

Wij komen bij u langs om uw inboedel te taxeren en beoordelen op verkoopbaarheid. De opkoop van uw inboedel wordt door ons altijd gecombineerd met het ontruimen van de woning of het bedrijf. De opbrengst van de inboedel wordt direct verrekend met de kosten van de ontruiming.

Niet verkoopbare inboedel schenken wij aan goede doelen zodat ook dit een juiste bestemming krijgt. In andere gevallen wordt de boedel doorverkocht of geëxporteerd naar andere landen.