Woning ontruimen?

Binnen 24 uur gratis offerte, uw woning deze week nog ontruimd.

Vul het contactformulier vandaag nog in!

Afvoer van restmateriaal en grof vuil

Bij het ontruimen van een woning of bedrijf, en met name bij herstel werkzaamheden, komt veel restmateriaal vrij. Daarbij zal uiteindelijk een deel van de inboedel niet te verkopen zijn en als restvuil moeten worden verwerkt.

Wij proberen voor zoveel mogelijk materiaal een nieuwe bestemming te vinden, toch zal er altijd restvuil overblijven wat verwerkt moet worden. Wij dragen ons steentje bij aan een schoner milieu door al het afval op een ‘schone’ manier te (laten) verwerken.

Bij een ontruiming zullen alle materialen die vrij komen door ons beoordeeld worden op ‘her-bruikbaarheid’. Dit betekent dat wij zullen proberen zoveel mogelijk restmateriaal op een verantwoorde manier te hergebruiken. Ons netwerk en onze vaste afnemers maken dat wij efficiënt recycling kunnen toepassen op een gedeelte van de afvalstoffen.

De kringloper

Stichting De kringloper houdt zich bezig met het verkleinen van de afvalberg door een tweede kans te geven aan nog bruikbare goederen en materialen. Herbruikbare goederen zullen na sortering via een Kringloop warenhuis worden verkocht. Defecte materialen zullen, indien voor hergebruik geschikt, via verschillende werkplaatsen worden gerepareerd en een tweede leven krijgen.

Restmaterialen bij 
bedrijven zijn o.a.:
Systeemplafonds
Tijdelijke wanden
Overige Kantoormeubilair
Magazijn restanten
Vloeren
Stellingen
Computers
Archiefpapier
Glas
Dakafval

Restmaterialen bij 
woningen zijn o.a.:
Tapijt
Vitrage
Groenafval
Schroot
Huisraad
Electra
Vuilnis
Vloeren
Behang
Tuinhout

WONING ONTRUIMEN & INBOEDEL VERKOPEN?
MAIL ONS: INFO@INBOEDEL-OPKOPEN.NL