Woning ontruimen?

Binnen 24 uur gratis offerte, uw woning deze week nog ontruimd.

Vul het contactformulier vandaag nog in!

Woningontruiming

De noodzaak voor het ontruimen van een woning kan een verschillende aanleiding hebben. Gaat u emigreren, verhuizen uw ouders naar een zorgwoning of is er bijvoorbeeld sprake van echtscheiding of overlijden? In al deze gevallen kunt u terugvallen op een bedrijf dat de volledige woningontruiming op zich neemt. Inboedel Opkopen doet u vrijblijvend een offerte voor het volledig bezemschoon opleveren van de woning waardoor deze woon gereed is voor de volgende eigenaar of huurder. U heeft geen enkele zorg.

ontruimen woning, verkopen inboedel

Woning ontruimen

Moet de woning snel ontruimd worden maar heeft u geen idee hoe daaraan te beginnen? Als experts in woningontruiming weten de woning binnen één dag te ontruimen en bezemschoon op te leveren. Neem contact met ons op zodat wij u een passend voorstel kunnen doen. Samen kijken we naar de te verrichten werkzaamheden, eventueel in combinatie met opkoop van inboedel, want restboedel met waarde verrekenen wij met de kosten van de ontruiming. Niet verkoopbare, maar eventueel wel bruikbare inboedel, schenken wij aan de kringloper zodat het in ieder geval een nieuwe bestemming kan krijgen.

Kosten van de ontruiming

Na een inventarisatie van de te verrichten werkzaamheden brengen wij u een offerte uit. Deze prijs is vast, u krijgt geen naheffing van onvoorzien werk. De prijs is bepaald op basis van de diensten die we vooraf uitvoerig met u bespreken. Naast ontruimen kunnen we ook kleine herstelwerkzaamheden uitvoeren op het gebied van vloeren, electra en licht verfwerk. Tevens kunnen we de tuin en omliggende paden schoonmaken. Geef u wensen bij de bespreking vooraf aan ons door en u ontvangt een scherpe offerte voor alle werkzaamheden.

Onze Voordelen

Wij nemen de gehele ontruiming voor u uit handen. Van de planning voor ontruimen, opkoop van de inboedel en het schoon opleveren van het pand. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de ontruiming goed te plannen en efficiënt te laten verlopen waarbij we u constant op de hoogte houden van onze vorderingen en het verloop. U heeft geen enkele zorg voor de ontruiming en kan rekenen op een bezemschone oplevering en correcte afhandeling met derden.

Wilt u van onze diensten gebruik maken? Vul het reactieformulier in en wij nemen contact met u op. Vervolgens maken wij een afspraak om de te ontruimen woning te bezichtigen. Wij nemen samen met u alle te verrichten werkzaamheden door en doen u een offerte voor de gehele ontruiming.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden bij het ontruimen van een woning bestaan o.a. uit:

Het leegruimen van de woning
Verzorgen van kleine reparaties
Opkoop en/of afvoer van de inboedel
Desinfecteren van sanitaire ruimtes
Inpakken en verhuizen van de te behouden inboedel
> Verwijderen van tapijt, vitrage, tijdelijke wanden, etc
Kleine werkzaamheden rondom de woning m.b.t. bestrating en tuin
Afvoer van grof vuil
Ramen lappen
Klein elektrisch werk
Ander werk in uw opdracht

WONING ONTRUIMEN & INBOEDEL VERKOPEN?
MAIL ONS: INFO@INBOEDEL-OPKOPEN.NL

Wij ontruimen:
Woningen
Appartementen
Etages
Scholen
Kantoren
Bedrijfspanden
Aanleunwoningen
Seniorenwoningen
Garages
Zolders
Bergingen